Så gör du fönsterputsningen enkel

När solen lyser in ditt hem i Årsta syns inte sällan all smuts, speciellt på fönsterna. Att ha skinande rena fönster gör faktiskt mycket. Ett smart drag för att både få fina fönster och mer tid är att ta hjälp med fönsterputsningen.

När det är dags att putsa dina fönster kan du med fördel ta hjälp med det. Om du bor i Årsta finns det bra företag som kan putsa dina fönster. Fördelen med det är att du då kan ägna dig åt något annat. Tid är emellanåt en bristvara och att då låta någon annan putsa dina fönster är ett smart sätt att frigöra tid till annat. Tänk på att du kan använda rut-avdrag för att få det billigare. Då kan det vara mer fördelaktigt att faktiskt betala någon. Din tid är också dyrbar. När du ska anlita fönsterputsare ska du tänka på att anlita ett trovärdigt företag för att inte riskera att bli lurad.

“Ta en titt på ditt hem nu när våren skiner in genom dina fönster.” Läs mer här

Solen berättar status på dina fönster

Det kan ibland kännas onödigt att putsa fönsterna. Men det är faktiskt en stor skillnad på att ha putsade fönster och inte. När vår- och sommarsolen strålar in genom fönsterna kommer du att märka stor skillnad om fönsterna är putsade eller inte. Du vet att det är dags att putsa fönsterna när smuts och damm täcker stora delar av fönsterna. Detta syns väldigt tydligt när solen lyser in om fönstret behöver en omgång eller inte.