Så bekämpar du ohyra hemma

Det är inte sällan som äldre lägenheter får besök av otrevliga gäster. Om du har drabbats av skadedjur behöver du inte misströsta. Det finns effektiva och bra hjälpmedel som du kan använda för att bekämpa skadedjuren.

Att ha ohyra hemma är aldrig roligt. Tyvärr finns det många skadedjur som kan flytta in hos dig. När du väl har fått ovälkommet besök är det viktigt att du vidtar rätt åtgärder för att bli kvitt dem. Gå in på skadedjursbutiken.se om du vill hitta effektiva och bra produkter för att bekämpa olika skadedjur. Det finns alla möjliga bra saker som du kan hitta där som biter bra på vanliga skadedjur.

Snabba leveranser

På deras hemsida kan du även hitta informativa guider som hjälper dig att identifiera vilken typ av skadedjur du har hemma. När du vet vilka skadedjur du har att brottas med kan du lättare veta vad du ska göra för att bli av med dem. När du beställer från Skadedjursbutiken får du hem dina produkter snabbt vilket är väldigt bra när du vill bli av med skadedjuren omgående.

Vanliga skadedjur i hem:

  • Möss och råttor
  • Silverfisk
  • Mal
  • Pälsänger
  • Myror
  • Mördarsnigel

Mal och pälsänger

För att upptäcka mal eller pälsänger kan du använda klisterfällor i garderoberna. Ett kännetecken på att dem finns hemma hos dig är att du har fått små hål i kläderna. Det bästa sättet att bekämpa dem är att städa och spraya med insektsspray. Sedan är det bra att placera rödceder i garderoben för att undvika att de kommer tillbaka.

Långsprötad silverfisk

Det finns två typer av silverfiskar, den vanliga silverfisken och en långsprötade silverfisken. Långsprötad silverfisken är lite längre än den vanliga och de trivs i hela hemmet och äter gärna stärkelser. Långsprötad silverfisken är svårare att bli av med än den vanliga silverfisken. Därför krävs det lite andra åtgärder än för den vanliga silverfisken.

Vanlig silverfisk

Vanliga silverfiskar hittar du främst i kök och badrum där luftfuktigheten är hög. För att fånga silverfiskar är det bästa att köpa en silverfiskfälla. Sedan kan du använda rödcederolja i olika skrymslen. Städa också noggrant för att kunna bli av med dem.