Boka grovstädning och få en riktig omstart

En av de vanligaste konflikterna i hushåll relaterar på något sätt till städning av hemmet. Regelbunden städhjälp har hjälpt många familjer, men i bland finns det tillfällen då även de mest nitiska städarna av oss hamnar efter och bara behöver hjälp just i stunden. Då kan en bokning av grovstädning vara ett sätt att komma på fötter igen.

Om du känner stress och ångest inför att komma hem till en smutsig bostad, gå in på https://www.familjetid.se/grovstadning/ direkt och se över dina möjligheter till hjälp. Stökigt hem kan hända den bäste av oss, och det kan bero på flera orsaker. Det kan vara positiva aspekter, som att du fått en ny roll på jobbet som för stunden kräver lite extra mycket tid och energi, eller att du börjat gymma, eller kanske att du blivit förälder. Det kan också vara negativa orsaker, som konflikter i familjen eller psykisk ohälsa.

”När du mår dåligt bryr du dig inte om det finns skräp på golvet.”, säger städerskan och influencern Auri Kananen, i en artikel från TV4.

Det spelar egentligen ingen roll vad anledningen är. Vi behöver alla hjälp i bland, och att betala någon annan för att få en ordentlig omstart genom en grovstädning bör aldrig skuldbeläggas.

Detta ingår i en grovstädning

Olika städföretag erbjuder olika lösningar så ett definitivt svar på vad som ingår i en grovstädning är svårt att definiera exakt. Normalt är fönsterputs en extra valbar tjänst. Oftast ingår rengöring av köksluckor, köksfläktar, vitvaror, ugn, mikrovågsugn, badrum inklusive duschbrunn, dammsugning och golvmoppning. Du kan alltid rådgöra med din städfirma om exakt vad som ingår.