Så blir funkislägenheten modern

Om du vill förvandla funkislägenheten till en lägenhet med modern standard kan du med enkla medel göra det. Byta ut köksfläkten, måla skåpluckor och byta beslag är några enkla knep som gör stor skillnad. Att måla om dörrar och väggar ger också stor effekt.

Om du bor i en funkislägenhet i Årsta och vill att den ska få en modern touch finns det många bra knep som du kan använda dig av. Hur köket ser ut och hur det är utrustat gör mycket för hur modern lägenheten upplevs att vara. Om du vill få en modern standard i din lägenhet är det en bra idé att satsa på en snygg och tidsenlig köksfläkt. Du kan köpa en köksfläkt från Cylinda om du vill att köket ska se modernt ut. Spisen och andra vitvaror kan också vara en bra idé att byta ut samtidigt. Det kommer att göra stor skillnad. Beroende på hur din budget är kan du hålla nere kostnaderna genom att måla om skåpluckorna och byta ut beslagen. Att byta ut kakel eller sätta upp någon form av dekor kan också göra susen för kökets intryck. Du kan behålla delar av köket och ändå få en modern känsla. Dörrarna kan du också behålla men måla om. Funkis handlar mycket om det som är funktionellt och det går att kombinera på ett bra sätt med moderna lösningar.

Inredningsdetaljerna och möbler gör mycket

Att byta ut lister, slippa och olja in golv samt måla om är åtgärder som kan vara väldigt effektiva men inte kosta multum om du vill fräscha upp lägenheten. Det viktiga när du ska renovera din funkislägenhet är att planera innan du sätter igång. Då kommer du med största sannolikhet att få ett bra resultat. Det går även att göra mycket med möbler och inredningsdetaljerna för att få en annan känsla i lägenheten.